Rapid-do

Rapid-do in verschillende branches

De producten en service van Rapid-do helpen bedrijven die te maken hebben met borging van veiligheid en kwaliteit het makkelijker te maken. Medewerkers in die ondernemingen moeten dagelijks handelingen verrichten die niet direct iets opleveren, maar wel tijd en geld kosten. Rapid-do helpt hen het bedrijfsproces en de werkwijze te optimaliseren, zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. 

Welke branches en sectoren werken al met de producten van Rapid-do?
 

Bedrijven die met voedsel werken

Bedrijven die met voedsel werken moeten voldoen aan regels inzake voedselveiligheid. Van inkoop, ontvangst en opslag tot bewerking, bereiding en uitgifte van voedsel. Dan doelen we op de horeca met hotels, restaurants, kiosken, tankstations met een koffie- of broodjescorner, foodtrucks, snackbars, viskramen, eettentjes op markten, etc.
Lees meer over deze branche…
 

De zorgsector

Ook in de zorg moeten bedrijven en hun bedrijfskeukens voldoen aan voedselveiligheid. Door de kwetsbaarheid van de doelgroep (patiënten, inwoners, bewoners) is het nog noodzakelijker om in ziekenhuizen, verpleeghuizen, instellingen, verzorgingshuizen en klinieken voedselveilig te werken volgens HACCP. Ook in deze branche kunnen de producten van Rapid-do helpen om het proces te versimpelen en versnellen.
Lees meer over toepassing in de zorg…
 

Postverwerking en security

Dit klinkt vreemd in deze tijd waarin het de trend is poststromen te digitaliseren en documentvrij te werken. De producten van Rapid-do worden door postkamers echter gebruikt voor de controle van fysieke post en postpakketten. Voor items die zich niet laten digitaliseren, of voor bedrijfsonderdelen die te klein zijn om digitalisering van post door te voeren. Met name de codeertangen en bijbehorende stickers zijn een uitstekend hulpmiddel om snel en simpel te coderen dat de post is gecontroleerd, op welke datum en door wie. Met een simpele knijpbeweging staan alle relevante gegevens op het poststuk, voordat het zijn weg vervolgt binnen de organisatie.
Lees meer over deze toepassing…