Rapid-do

Met volledige antwoorden van Rapid-do

De klant en zijn bedrijfsprocessen staan voor ons altijd centraal. Wij vinden niets leuker dan bedrijven te helpen slimmer en sneller te werken, zonder in te leveren op de kwaliteit van borging en veiligheid. Dagelijks worden ons vele vragen gesteld. Die vragen en antwoorden delen we graag met u. Staat de vraag en het antwoord wat u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op. En mogelijk voegen wij uw vraag met ons antwoord binnenkort toe aan dit FAQ-overzicht.

Bevel
Afbeelding 1
Afbeelding 2

Wat is de ervaring van medewerkers die producten van Rapid-do gebruiken?

Zij vinden onze producten zeer gebruiksvriendelijk en een grote verbetering ten opzichte van het werken met losse, beschrijfbare stickers. Dus simpel en snel, met blije gezichten als resultaat. Lees reacties van gebruikers…

Managers geven bovendien aan dat zij dankzij ons servicepakket veel minder tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp. Een helder (maandelijks) overzicht van service, onderhoud, en (in het geval van thermometers) het kalibreren.
 

Hoe kan ik besparen op mijn voorraad stickers?

Door te werken met uniforme THT stickers in plaats van voorbedrukte dagstickers gaat u veel efficiënter om met de stickervoorraad. Geen verschil meer in verbruik, zoals bij de dagstickers, en net zo overzichtelijk. Het verschil in voorraad kan oplopen tot maar liefst 85%. Meer opslagruimte, minder kosten, minder onbruikbare stickers. Lees meer over onze stickers…
 

Wat doet Rapid-do in postverwerking?

Onze producten (met name de codeertang en stickers) zijn ook geschikt voor het handmatig controleren van post voor wat betreft het veiligheidsaspect. Dus een securitycheck in combinatie met codering van dag, tijdstip en medewerkerscode of beveiligingsnummer. Snel, overzichtelijk en goed leesbaar. Lees meer over coderen en postverwerking…
 

Ik wil graag het bedrijfslogo op de stickers, kan dat?

Jazeker. De THT of beveiligingsstickers kunnen worden uitgevoerd met een bedrukking naar wens. Dus maatwerk is mogelijk. Neem contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten.
 

Hoe lang bestaat Rapid-do al?

We zijn gestart in 2012.
 

Vanaf hoeveel stickers is het gebruik van de codeertang interessant?

De Rapid-do codeertang is reeds rendabel wanneer u maandelijks meer dan 1000 reguliere zelf te beschrijven dagstickers binnen uw bedrijf verbruikt. 
 

Waar vind ik de tarieven?

In de shop vindt u al onze producten, met bijbehorende prijzen. Wilt u de producten echter combineren met de servicepakketten, heeft uw bedrijf meerdere vestigingen op verschillende locaties of zijn er andere redenen voor een offerte op maat? Neem in dat geval contact met ons op, we helpen u graag. Het werken met producten van Rapid-do pakt voor bedrijven overigens altijd voordelig uit. Naast de scherp geprijsde producten profiteert  u ook van tijdswinst (de tang werkt veel sneller dan een pen) en verbetert de efficiency. Wat dat voor uw bedrijf betekent? Wij brengen graag een offerte op maat uit.
 

Heeft mijn bedrijf ook in fifo profijt van Rapid-do?

Absoluut. In voorraadbeheer (‘first in first out’)  blijken onze duidelijk zichtbare en goed leesbare stickers de uniformiteit in uw magazijn te vergroten. En dat betekent minder tijdverlies voor medewerkers (direct duidelijk wat ze moeten pakken) en betere beoordeling bij audits door externe bureaus.