Rapid-do

Focus op efficiency

Wij, de meedenkers van Rapid-do, halen energie uit het ontzorgen van bedrijven die hun producten en waren moeten borgen. Zeker als het gaat om voedselveiligheid gelden er strenge regels en richtlijnen en kost het bedrijven veel tijd om die na te leven. Wij maken het ondernemers en medewerkers makkelijker door kritisch te kijken naar bedrijfsprocessen, intensieve handelingen en gebruiksvoorwerpen. Hoe kunnen wij het proces versimpelen, zonder dat dat ten koste gaat van het eindproduct of kwaliteit? Hoe maken we het makkelijker én leuker? Daarbij letten we op:

  • Efficiency. We vergroten de bedrijfsefficiency door te kijken naar de combinatie van (inkoop)kosten, arbeidstijd en gebruiksvriendelijkheid.
  • Kwaliteitsniveau. We verhogen het kwaliteitsniveau als het gaat om uniformiteit en leesbaarheid, hygiëne en het naleven van NVWA-normen.
  • Service. De Rapid-do producten kunnen ook als onderdeel van een servicepakket worden afgenomen. Naast een kwalitatief product zorgen we dan voor het beheer en onderhoud, heldere rapportages, de mogelijkheid tot bruikleen van producten, een help- en servicedesk met korte responstijden en heldere communicatie.
Bevel
Afbeelding 1

Slagvaardig en servicegericht

We zijn een compacte, slagvaardige organisatie van oplossingsgerichte professionals die snappen wat voedselveiligheid én service inhoudt. Vanuit onze centrale locatie in Den Haag leveren we producten en diensten aan bedrijven in heel Nederland (en soms zelfs over de grens). In de afgelopen jaren hebben we een solide netwerk van tevreden afnemers opgebouwd. We zijn trots op hun positieve reacties op de samenwerking met Rapid-do. En heel blij voor hun medewerkers die dagelijks de voordelen ervaren van het werken met onze producten.
 

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen doen?

Neem contact op. Dat levert u vast en zeker tijd en dus geld op. En niet te vergeten; extra werkplezier voor uw medewerkers.
 

De USP’s van Rapid-do

  • Gemak
  • Snelheid
  • Uniformiteit
  • Service