Rapid-do

Klanten over Rapid-do

De beste vertegenwoordigers van onze producten en slimme oplossingen zijn de Rapid-do klanten. Het zijn tevreden managers en medewerkers die werken in de horeca, zorg of postverwerking en dagelijks in de praktijk de voordelen ervaren.

Bevel Rapid-do

Restaurant Di Sopra, Scheveningen

“Wij werken al jaren met de datumtang. Door de dubbele datum blijft er een goed overzicht in de keuken. De stickers zijn ook gemakkelijk te verwijderen. Door de goede service werkt de tang altijd naar behoren.”
Chef-kok Jan Dirk

 

Museumpark Archeon, Alphen aan den Rijn

“De producten van Rapid-do zijn erg handig en simpel in gebruik. Het op orde houden van de HACCP kost je zo minder tijd.”
Chef-kok Marco Schlingman

 

AndermansKeuken, Den Haag

“Wij gebruiken de codeertang met drie regels, ideaal om ook de allergenen te vermelden. In combinatie met de koel- en vriesstickers is de borging compleet.”
Chef-kok Raymond Meere

 

Spar City Store, Zutphen

“In de Spar City Store Zutphen gebruiken wij de codeertang en de stickers met THT-vermelding. De producten zijn simpel in gebruik. De nabestellingen krijgen we altijd snel binnen. Wij blijven deze producten zeker gebruiken.”
Allround medewerker Nikki Voskamp

 

Careyn, Wateringen-Naaldwijk

“Het is snel en makkelijk werken met de codeertang van Rapid-do in de kleine huiskamers van het verzorgingstehuis van onze stichting Careyn.”
Manager J. Benard

 

Spot on Coffee Roasters, Amsterdam

“De codeertang is snel, secuur en zeer gemakkelijk te bedienen. Het apparaat kan tegen een stootje. Ik ben erg blij met onze custom-made stickers en met de service; ik krijg altijd snel een reactie. Dank Rapid-do!”
Eigenaar Olaf Tromp